VH TECH.hu - Zsírcsapdák és olajcsapdákVH TECH.hu - Zsírcsapdák és olajcsapdák

Zsírcsapdák és olajcsapdák

A zsír és olajcsapdák zsírt és olajat fognak fel, és kiválasztják azokat a szennyvízből, ami által a szennyvízcsatorna-hálózat eltömődését akadályozzák meg. Az zsírcsapdák és olajcsapdák rendszerint bevethetőek a biológiai szennyvíztisztítók előtt ill. a szennyvízcsatorna-hálózatba való kiürítés előtt. Az olaj és zsírcsapdák felhasználási helye:

• konyha és élelmiszer-feldolgozó üzemek,

• húsfeldolgozó üzemek és vágóhidak,

• minden üzemi folyamat, amely a zsírok és olajok szennyvízzel való keveredéséhez vezethet

 

A zsírcsapdákba és olajcsapdákba nem lehet más forrásokból mint pl. (csapadékvíz, szennyvíz, olyan szennyvíz amely tartalmaz speciális künnyű folyadékokat, például. Zsírok és ásványi eredetű olajok).

 

A zsírcsapdák és olajcsapdák gyártása a legújabb európai szabványnak az EN 858 is megfelel emellett legszigorúbb kritériumoknak is megfelel a tisztított víz minősége .

 

Zsírcsapdák  és olajcsapdák kompakt, műanyag kivitelezésűek, amely biztosítja a nagyfokú tartósságot és könnyű kezelhetőséget biztosít. A zsírcsapdákat és olajcsapdákat egyszerűség és nagy megbízhatóság jellemzi.

 

A zsírcsapdákat és az olajcsapdákat egyéni szükségletek, igények alapján gyártjuk és ezáltal nemkevés költségcsökkenés érhető el. Az alap ajánlatban 0,5-10 l / s elválasztó teljesítménnyel dolgozunk . Nagyobb létesítményekhez, valamint egyéni  szükség esetén ezeket külön megrendelésre is le tudjuk gyártani. A zsír és olaj csapdákhoz mellékeljük a teljes műszaki dokumentációt ami megfelel az ISO 9001 szabványnak.

Érdekelne - ajánlat elküldése

Beleegyezem a személyes adataim felhasználásába
A személyes adatok védelméről szóló törvény értelmében hozzájárulok, hogy a TRUSTLINE s.r.o. az információs rendszerében feldolgozhastja a személyes adataimat (nevét, címét, telefon, e-mail) árajánlat kidolgozása céljából határozatlan időre.

Tanusítványaink

A a következő cégek is a mi berendezéseinket használják