VH TECH.hu - VH TECH d. termékeiVH TECH.hu - VH TECH d. termékei

Termékeink

 

Szennyvíztisztítóink:

 Két változatban készülnek, 2 től 60 lakos egyenérték számára

  •   A VH típusú szennyvíztisztítók tartalmazzák a legfejlettebb funkciókat (például. Cserélhető levegőztető elem, push-pull rendszer újra kezelt magas kezelési). Családi házak, társasházak, éttermek, ipari épületek, iskolák, irodaházakhoz tervezve.
  •   A VH L tipusú szennyvíztisztító telep, amely méretre kisebb, az egyszerűbb telepítés céljából, miközben ugyanazt a magas víztisztítás hatásfokot éri el.

 

 Vállalati tisztítórendszerek több mint 50 lakos. Ezeket tervezték a nagy objektumok (települések, utcai, ipari növények, stb) víztisztítását szolgálják.

 

 Műanyag emésztőgödrok a modern és gazdaságos helyettesítői az idősebb beton emésztőgödröknek. A szennyvíz felhalmozást szolgálják a családi házak, nyaralók, kertek, lakóházak, és így tovább.

 

 Műanyag tartályok különböző anyagok tárolására szolgálnak (tankok, tartályok, szivattyúzás gödrök, kút aknák, stb), A méret szükség szerint változtatható.

 

 Szivattyúzási aknák a pumpáló berendezések és az ahhoz kapcsolódó szerelvények mérnöki hálózatok elhelyezésére szolgálnak. Szivattyúzási aknákat a szennyvíz és csapadékvíz, a talajvíz voagy más folyadékok szivattyúzására használják.

 

 A vízóra aknákat a vízmérő telepítésére használjuk , amely méretét tekintve az Ön igényei szerint szabott  (hengeres, négyzetes változat).

 

 A zsírcsapdákat úgy tervezték, hogy eltávolítsa az olajat és a zsírt a szennyvízből a vendéglátásban, konyha, húsfeldolgozás, és hasonlók.

 

 Olajleválasztó olyan eszköz amely az Olajos szennyvízből pl. (esővíz parkolók, méter törmelék, autómosó, manipulačrných területek, stb) elválasztja az olajos szennyeződéseket és könnyű folyadékokat.

 

 Atipikus szerelvények- az ügyfél kérésére  vagy rajz alapján gyártunk különböző műanyag atipikus elemeket. Érdeklődés esetén kérem ne habozzanak kapcsolatba lépni cégünkel.

 

Tanusítványaink

A a következő cégek is a mi berendezéseinket használják