VH TECH.hu - VH TECH - Műanyag szennyvíztartályok - hosszú élettartam, alacsony árVH TECH.hu - VH TECH - Műanyag szennyvíztartályok - hosszú élettartam, alacsony ár

Műanyag emésztőgödrök

Műanyag emésztőgödrök, modern gazdaságos cseréje az idősebb beton emésztőgödröknek. Az emésztőgödrök a családi házaknál, nyaralóknál, kerteknél, lakóházaknál, gazdasági állatállományoknál,  stb szolgálnak a szennyvíz felhalmozására ott ahol a szennyvíztisztítás nincs bebiztosítva.

 A minőségi műanyag szeptikus tartály nem igényel karbantartást, és összehasonlíthatatlanul hosszabb élettartammal bír, mint a beton szeptikus tartály. Műanyag műanyag szeptikus tartályt 100% vízállóság jellemzi és hála a könnyű súlynak, telepítése és kezelésé nagyon egyszerű (mechanizmusok nélkül is telepíthető). E jellemzők miatt a műanyag emésztőgödröket széles körben felhasználják használják a különböző körülményeknek megfelelően (zöldövezeti, út, járda, stb). A műanyag emésztőgödröket leggyakrabban hengeres kialakításban előállított . A műanyag emésztőgödrök mennyezete, zárt, bordákból kialakított belépő kéménnyel ellátott amely lehet: kör ill szögletes alakú). A tartályokat különböző méretben és formában tudjuk gyártani a vevő igényei szerint (elsősorban henger alakú formátumban). Mindezek alapján a tartályokat el lehet látni külső, vagy belső bordázattal. Az egyes bordákat el lehet látni különböző lyukakkal, vagy nyílásokkal az esetleges beton vasalat elhelyezése céljából. A szennyvíztartályra való csatlakozást leggyakrabban vízálló átmenet alkotja a vásárlói igényeknek megfelelően.

 

A műanyag szennyvíztartályok előnyei:  

• Hosszú élettartam (összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint a beton szennyvíztartályé)  

• könnyű kezelhetőség  

• Gyors és egyszerű összeszerelés (mechanizmusok nélkül)  

• alacsony építési költségek  

• 100% vízálló (a STN 75 0905)  

• Nagy ellenállás és az anyag tehetetlensége  

• méret és alak beli sokszinőséget variálhatóságot biztosít (a megrendelő szükségei szerint)

Érdekelne - ajánlat elküldése

Beleegyezem a személyes adataim felhasználásába
A személyes adatok védelméről szóló törvény értelmében hozzájárulok, hogy a TRUSTLINE s.r.o. az információs rendszerében feldolgozhastja a személyes adataimat (nevét, címét, telefon, e-mail) árajánlat kidolgozása céljából határozatlan időre.
  • Műanyag emésztőgödrök
  • Műanyag emésztőgödrök

Tanusítványaink

A a következő cégek is a mi berendezéseinket használják