VH TECH.hu - Műanyag szivattyú tartályok - VHTECHVH TECH.hu - Műanyag szivattyú tartályok - VHTECH

Műanyag átszivattyúzási tartályok

A műanyag szivattyúzás tartályok modern gazdaságos helyettesítői a beton tartályoknak. A szivattyúk és azok vezetékeinek, illetve a csövek elhelyezésére szolgálnak. Szivattyúzási ttartályokat a szennyvíz, csapadékvíz, talajvíz ill. más. folyadékok szivattyúzására használják. Előnyösen használhatók, például a szintkülönbség kiegyenlítésére a gravitációs ill. a nyomás alatt lrvő csatornába.

 Szivattyúzás tartályokatt polipropilénből készülnek, amely kémiailag stabil és erős, ellenáll minden külső befolyásnak és agresszív hatásnak. Ezért a szivattyúzás tartályok nem igényelnek karbantartást, és összehasonlíthatatlanul hosszabb élettartamot érnek el, mint a beton aknák. A szivattyú aknák vízállóak és hála a könnyű súlynak, szerelésük és kezelésük nagyon egyszerű (mechanikus szerkezetek nélkül).

 Szivattyúzási tartályokat  talaj visszatöltés nyomása elleni megerősített bordákkal is el lehet látni . Az telepítési elvek és előírésok betartása mellett azek bárhol elhelyezhetőek pl.  (zöldövezeti, út, járda, stb).

A szivattyú tartályok elsősorban henger alakúra gyártjuk. A felhasználók igényei alapján azonban ezeket bármilyen méretben és formában le tudjuk gyártani ami összhangban van a hatályban levő jogszabájokkal és előírásokkal. A csatlakozások vízállóra vannak gyártva. A magasságot belső méreteket, irányt és a csatlakozésok szémét a megrendelő igényeihez tudjuk alakítani. A műanyag szivattyútartályok maximális méretbeli és formabeli variálhatóságot biztosítanak a megrendelő számára. Természetesen igény szerint meg tudjuk tervezni egyénileg a szivattyú tartály felszerelését is pl. (szivattyúk számát és típusát, úszó kapcsolók és érzékelők, visszacsapó szelepek, záró szelepek, csővezetékek elosztói, berendezések állapotának elektromos elosztóinak optikai illetve hangjelzéses állapotjelzését, létra stb.)

 

Műanyag szivattyúzási tartályok előnyei:

 • Hosszú élettartam (összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint a beton tartály)  

• könnyű kezelhetőség  

• Gyors és egyszerű összeszerelés (mechanizmusok nélkül)  

• alacsony építési költségek  

• 100% vízálló (a STN 75 0905)  

• alaki és méretbeli változékonyság - megrendelő igényeihez alakítva

 

Érdekelne - ajánlat elküldése

Beleegyezem a személyes adataim felhasználásába
A személyes adatok védelméről szóló törvény értelmében hozzájárulok, hogy a TRUSTLINE s.r.o. az információs rendszerében feldolgozhastja a személyes adataimat (nevét, címét, telefon, e-mail) árajánlat kidolgozása céljából határozatlan időre.
  • Műanyag átszivattyúzási tartályok
  • Műanyag átszivattyúzási tartályok

Tanusítványaink

A a következő cégek is a mi berendezéseinket használják