VH TECH.hu - VHTECH - Olaj és könnyű folyadék elválasztókVH TECH.hu - VHTECH - Olaj és könnyű folyadék elválasztók

Olaj és könnyű folyadék elválasztók

Az oljelválasztókat az olajjal és olajszármazékokkal keveredett szennyvíz olajelválasztására használjuk a szennyvíztisztítászban (pl. motor olaj, benzin, gázolaj)

Olajleválasztókat elsősorban a köv. helyen használják:

• parkoló,

• autóbontó,

• istállók, autók és teherautók számára kijelölt parkolók, manipulációs és egyéb burkolt felületek

• autómosók •

minden üzemi folyamat, amely hajlamos, hogy könnyű folyadékokat tartalmazó szennyvizet hozzon létre

 

Az illetékes hatóság felhatalmazása alapján az olajfogóban előkezelt vizet ki lehet engedni a befogadó vizekbe vagy a szennyvízcsatornába.

 

Az olajelválasztók a legújabb európai szabvány az EN 858 szerint vannak gyártva és tervezve, amely megfelel a legszigorúbb kritériumoknak és a  tisztított víz minősége (legfeljebb 0,05 mg / l NEL). Sőt az elválasztók  kompakt kivitelű műanyag konstrukcióval gyártottak, amely biztosítja a nagyfokú tartósságot és a könnyű kezelhetőséget.

 

Az olajelválasztókat egyszerűség és nagy megbízhatóság jellemezte. Az elválasztókban szorpciós anyagokat használunk fokozott szorpciós kapacitással,  ezért a készülékek nagyon kevés karbantartást igényelnek.

 

Olajleválasztókat egyénileg gyártjuk és tervezzük, hogy megfeleljenek az egyéni követelményeknek is ezáltal nemkevés költséget takaríthat meg. Az elválasztók átfolyásosak ill. kitérőek lehetnek miközben az olaj elválasztó típusa lehet (gravitációs, koaleszcenciás, szorpciós, aktív szénnel). A tisztítási folyamat módjának kiválasztása a szennyvíz adataitól függ. Az elválasztó teljesítményét az átáramló víz mennyisége határozza meg. Az alap ajánlatban 1-30 l / svíz befogadására képes olajelválasztóink vannak. Nagyobb létesítményekhez, valamint egyéb gazdasági folyamatokahoz egyéni elválasztót kell tervezni a megrendelő szükségei szerint. Az olajelválasztót teljes műszaki dokumentációval szállítjuk amely megfelel az ISO 9001-nek.

Érdekelne - ajánlat elküldése

Beleegyezem a személyes adataim felhasználásába
A személyes adatok védelméről szóló törvény értelmében hozzájárulok, hogy a TRUSTLINE s.r.o. az információs rendszerében feldolgozhastja a személyes adataimat (nevét, címét, telefon, e-mail) árajánlat kidolgozása céljából határozatlan időre.

Tanusítványaink

A a következő cégek is a mi berendezéseinket használják