VH TECH.hu - A VH TECH, d. alap információiVH TECH.hu - A VH TECH, d. alap információi

Cégünkről

TRUSTLINE s.r.o. - MINŐSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG - ELÉGEDETTSÉG -

Cégünk 2013-ban alakult, elsősorban a családiházak és kisebb létesítmények szennyvízgazdálkodási problémáik megoldására mint pl. (házi biológiai szennyvíztisztítók,műanyag szennyvíztartályok, műanyag vízmérőaknák..). Az imént felsorolt termékek és berendezések értékesítésével és azok telepítésével foglalkozunk Szlovákia szerte a mai napig. A kezdetektől fogva szorosan együttműküdünk a VH TECH, d nevű Szlovák dinamikusan fejlődő céggel amely 2002-ben alakult és értékesítési irodáik megtalálhatóak EU szerte: Cseh Köztársaság, Lengyelország, Ukrajna, Szlovénia, Horvátország, Románia és 2015-től a cégünk a TRUSTLINE s.r.o.(k.f.t.) által a kizárólagos magyarországi forgalmazói lettünk a VH TECH, d cég termékeinek.

A VH TECH, d célja  az, hogy az európai vásárlók minőségi, megbízható és megfizethető árú termékekhez juthassanak hozzá, amelyek megfelelnek a jogszabályoknak és a környezetvédelmi előírások követelményeinek.

A cég alap programja a vízgazdálkodási elsősorban szennyvízgazdálkodási létesítmények gyártása és telepítése. Széles skálában állít elő vízgazdálkodási termékeket amelyek elsősorban a  lakóépületek, települések, városok, ipari és más létesítmények szennyvíztisztításában kapnak szerepet. Főleg szennyvíztisztítók de műanyag szennygödrök, vízmérő aknák zsír és olajelválasztók gyártásával és értékesítésével foglalkozunk.

Saját fejlesztésünk és a legújabb trendek alapján tudjuk nyújtani a vásárlóinknak és a szerződött partnereinknek a legmegfelelőbb technikai és leggazdaságosabb megoldásokat. Ezeket a tényeket felhasználjuk nemcsak az új fejlesztéseinknél, de a régebb típusú berendezéseink fejlesztésénél is.

Termékeink hosszú távú vizsgálatokon mentek keresztül különböző akkreditált laboratóriumokban mint pl.: TAZUS Prága, TSU Pőstyén, TSU Zsolna, WRI Prága, TÜV) és sokszorosan értek el CE tanusítványt. A fejlesztési együttműködés keretében együttműködünk sok akadémiai intézménnyel és egyetemmel. Az  ISO 9001:2015 a ISO 14001:2015 minőségirányítási normarendszer bevezetése  számunkra természetes.

 

 

Kedves vásárlóik,

Termékeinket megrendelhetik a www.homeexpress.sk WEBshopunkon is ahol telefonon kérhetnek tanácsadást Magyarul is. Minden berendezést futárszolgálattal szállítunk és magyarországi partnereink végzik a telepítést megegyezés szerint.

 

Tanusítványaink

A a következő cégek is a mi berendezéseinket használják