VH TECH.hu - Miért válassza inkább a VHTECH szennyvíztisztítóját ?VH TECH.hu - Miért válassza inkább a VHTECH szennyvíztisztítóját ?

Miért válassza a VHTECH tisztítóját?

Az EU-ba való csatlakozásunkkal igencsak előtérbe került a megfelelő szennyvízkezelés problematikája is. A megfelelő szennyvíztisztító telep kiválasztása nem könnyű feladat. Az ügyfeleknek a ''problémamentes'', ''legújabb innovációs megoldásokkal ellátott'', ''karbantartást nem igénylő'', amelyekbe bármi féle és bármilyen mennyiségű szennyvizet kiengedhetünk és a ''kitisztított víz minősége eléri az ivóvíz tisztasági szintjét''. Az ilyen berendezés vásárlása után bekövetkezik a vásárló csalódása a be nem töltött elvárások miatt.

 

Szóval, hogyan kell kiválasztani a megfelelő szennyvíztisztítót, hogy végső soron elégedettek legyünk?

Először is a vevőnek a saját logikus érvelése mellett kell kiválasztani a neki leg megfelelőbb szennyvíztisztító telepet. Ugyanakkor azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni a többi tényezőt sem:  A leghatékonyabb víztisztítási módszer a mechanikai-biológiai vízkezelés, amely a szennyvíz  mechanikus eszközből álló előkezelés, biológiai kezeléséből és elkülönítésből áll. A múltban, ez a folyamat egy több tartályból álló rendszer volt. Ma ez egy kompakt tartály ból álló megoldás, amely (a rothadás korlátozása érdekében ) henger alakú. A szennyvíztisztító egy berendezés amelyet minimálisan de karban kell tartani és ezért nagyon fontos a berendezés részeinek és alrendszereinek szabad vizuális ellenőrzése. Természetesen a tisztító el van látva akumulációs résszel (AKU zóna), hogy felfogja a mértéktelenül beáramló vizet. A mechanikai előkezelésnek több kamrából kell, hogy álljon a jobb zsír és olaj eltávolítása érdekében a konyhából (ezt  Selector-nak hívjuk). Az egyszerűbb tisztítási művelet érdekében a berendezést el kell látni egy ún. utántisztítási alrendszerrel (lefolyó rendszer), időzítővel, iszaptalanítóval. Ennek előnye, kivehető levegőztető rendszer. A továbbfejlesztett berendezések fel vannak szerelve a tisztított víz hozzáadott szűrésével is.

 

Cégünk üzleti politikája, nem meggazdagodni egy darab eladott tisztító árából és ezért a 14 éve sikeresen terjesztjük a termékeinket nemcsak Szlovákiában, hanem külföldön is. A magas színvonalú berendezés lehetővé teszi számunkra, hogy minimalizáljuk a termékeink árátk, és azokat mindenki számára elérhetővé tegyük.

 

Lépjen kapcsolatba velünk és győződjön meg róla Ön is!

Tanusítványaink

A a következő cégek is a mi berendezéseinket használják